На добра компания се радва Ахмед Доган по време на престоите си

...
На добра компания се радва Ахмед Доган по време на престоите си
Коментари Харесай

Снахата на Доган пусна снимка от лятната му резиденция

 На добра компания се радва Ахмед Доган по време на престоите си в морските си сараи в парка Росенец. Въпреки, че достъпът до морското му имение е строго следен, той обичал да посреща посетители там през летния сезон. Сред най-честите гости са сина му Демир и снахата Памела, която през декември 2018 година го подари с внук. Тя не се тормози да споделя фотоси от гостуванията в лятната му резиденция. На тях се вижда по какъв начин атрактивната брюнетка и някогашна гимнастичка театралничи на терасата на сараите, с аспект към залива, както и край басейните. 

Очевидно Памела е добре призната от свекър си, въпреки първоначално да имаше клюки, че той е бил срещу връзката на сина си с нея. Памела и Демир Доган са двойка към този момент 3 години, а синът им Адмир неотдавна навърши година и половина. Тримата не живеят в Боянските сараи на политика, а в обособен апартамент в София. Докато течаха бурните митинги на Росенец през миналия уикенд, те избраха да останат в столицата и споделиха в обществените мрежи по какъв начин се забавляват на картинг писта, а след това и на обяд с другари. 

Освен това те обичат да вървят и в прилежаща Гърция. Снахата на Сокола също не произлиза от нормално семейство. Тя е щерка на Николай Жейнов, един от най-успешните футболни мениджъри у нас, и от дребна се радва на разточителен метод на живот, написа " Ретро ". В момента Памела не работи, а се е посветила на грижите към Адмир.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР